Goed personeel is onmisbaar. Maar waar vindt u geschikte medewerkers? En wat doet uw bedrijf of organisatie met Social Return of Garantiebanen?

Uw WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSPR) IJsselgemeenten helpt u bij deze vragen. We werven en selecteren vast, tijdelijk en flexibel personeel voor u. We richten ons op werkgevers en mensen die werk zoeken uit Capelle, Krimpen en Zuidplas. Maar we kunnen ook in heel Rijnmond voor u zoeken naar geschikt personeel. 

Het WSPR helpt mensen met een uitkering aan het werk. Dit zijn jongeren of mensen die, om welke reden dan ook, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wat bieden wij u? We kennen veel gemotiveerde mensen van verschillende leeftijd, opleiding en ervaring. Zo vinden we voor iedere functie de juiste mensen. Zij willen graag aan de slag en kunnen direct aan het werk. We weten dat de juiste begeleiding van medewerkers op de werkvloer een groot verschil maakt. Daarom stopt onze inzet niet als we een kandidaat hebben gevonden.

  Aan de slag

  Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op met WSP Rijnmond vestiging IJsselgemeenten:

  Uw voordeel

  Onze service en bemiddeling van kandidaten is gratis. Wij zorgen dat een kandidaat binnen uw organisatie past. We maken een zorgvuldige eerste selectie uit werkzoekenden.

  We regelen een proefplaatsing

  U kunt een maand ervaren of de nieuwe medewerker bij u past. Zonder loonkosten. Daarna besluit u of u de medewerker een arbeidscontract aanbiedt.

  Loonkostensubsidie

  Deze (eenmalige) subsidie kunt u aanvragen als u de werknemer direct een arbeidsovereenkomst voor ten minste 6 maanden biedt. Neem hierover contact met ons op, dan regelen wij het.

  Advies over subsidies en andere regelingen

  We geven advies over subsidies, regelingen en premiekortingen van de belastingdienst. Kijk op de website van Werkgeversservicepunt Rijnmond welke regelingen en subsidies er zijn.

  Meer weten over de mogelijkheden tot Social Return of garantiebanen?

  Kijk op onze pagina Maatschappelijk verantwoord ondernemen.